Домой Это интересно Сколько стоит Volkswagen ID?

Сколько стоит Volkswagen ID?

Німецька компанія Volkswagen в останні роки почала активно випускати екологічні автомобілі нового покоління. З 2019 року світ побачив перший серійний електромобіль ID.3 на базі Group MEB. До 2021 року він став самим популярним електрокаром в Європі. Абревіатура розшифровується, як «Intelligent Design» або «Інтелектуальний дизайн». Цифра вказує на перехід у наступну фазу розвитку енергоефективних автомобілів.

Модельний ряд електромобілів Volkswagen ID

Пропонуємо коротко пройти по всій серії, щоб знайти особливості німецьких електромобілів:

  1. ІД.3. Компактний хетчбек з унікальним дизайном відмінно виглядає на міських вулицях. Візуально його можна порівняти з Golf, але всередині він набагато просторіше. Є 3 модифікації з електродвигуном потужністю 150 і 204 л.с. і акумуляторами на 45, 58 або 77 кВт/ч. Електрокар на одному заряді проїжджає від 330 до 550 км відповідно модифікації. Що стосується інновацій, то тут є сенсорне управління, автономний режим керування, голосове, продвинуті системи безпеки. Управління авто відбувається за допомогою сенсорної панелі, кнопок в салоні практично немає.
  2. ІД.4 був представлений світу в 2020 році. Від попередньої версії відрізняється кузовом, так як це швидше кросовер, високим дорожнім просвітом і містким багажником (543 л).
  3. ІД.5. Електричний кросовер-купе вийшов на ринок в 2021 році. По габаритам трохи попередньої версії. Доступний у двох варіантах з електромотором (174 і 204 л.с.) на задній осі і в повноприводному виконанні із сумарною потужністю моторів 299 л.с., а також можливість набрати швидкість 180 км/год.
  4. ИД.6 розроблений на базі IDRoomzz спеціально для китайського ринку. Представляє собою среднеразмерный кросовер сімейного типу. Також доступний в задній і повнопривідній версії.

Компанія орієнтована на зростаючий попит на електромобілі, планує щорічно вдосконалювати і випускати нові версії.

Скільки коштує фольксваген ID 3

Фольксваген ID.3 не теряє популярності серед автовласників, так як поєднує в собі технологічність, комфорт і доступну вартість. Ціна на авто залежить від його комплектації і вар’юється від 24 000 до 50 000 доларів при покупці в Україні, на українських номерах. Найбільш вигідний спосіб придбати німецький електрокар – купити його з поставкою з країн Європи чи Азії. Наприклад, базова комплектація в порту Китаю буде коштувати близько 30 000 доларів. А при замовлення авто з невеликим пробігом з Європи – на пару тисяч дешевле.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Мы в соцсетях

2,422ФанатыМне нравится
245ЧитателиЧитать
671ЧитателиЧитать

Статьи по теме

   
                   

Сейчас читают

А так же: