Домой Это интересно Сучасна українська спецтехніка для...

Сучасна українська спецтехніка для транспортування зерна

Мабуть сучасну аграрну Україну важко уявити без такої спецтехніки, як зерновози https://uak.ua/product-category/specztehnika/zernovozy/. Особливо значення зерновозів та їх достатньої кількості посилилось із початком широкомасштабної війни, адже України бере участь в так званій «зерновій угоді», за умовами якої злакові та олійні культури транспортуються не тільки морем, а й залізницями та вантажним транспортом. Та й ще будь-який зерновоз здатен доставити десятки кубометрів збіжжя в місця, звідки головне «золото України» попливе чи поїде в інших транспортних засобах (кораблі, вагони і т.п.).

Як зерновоз купити в Україні?

Зерновози в Україні працюють вже в великій кількості, але наша країна потребує ще й ще. І купити зерновоз в Україні може знадобитись не тільки крупним зернотрейдерам та перевізникам збіжжя, а й середнім сільськогосподарським фірмам, які вирощують сипкі агрокультури, адже їх теж треба транспортувати в сучасному та надійному вантажному транспорті.

Зараз український ринок спецтехніки пропонує доволі різноманітний асортимент зерновозних самоскидних кузовів-контейнерів, які встановлюються на вантажні шасі, причепи та напівпричепи. Звернувшись в київську компанію «УкрАвтоКомплект», ви можете дізнатись, яка буде на новий зерновоз ціна залежно від вартості базового транспортного засобу, корисних об’ємів кузова та максимально допустимої вантажопідйомності.

«УкрАвтоКомплект» пропонує наступні види самоскидів-зерновозів:

  • Мало- та середньо тонажні самоскиди з трьохстороннім розвантаженням, які застосовують для транспортування сипких вантажів. Вантажопідйомність від 4 до 10 тонн, а завантажити кузов можна до 14 кубометрів (залежно від габаритів кузова). Рекомендовані базові вантажні шасі для встановлення таких кузовів – IVECO Daily, IVECO Eurocargo, DONGFENG, JAC.
  • Великовантажні зерновози з розвантаженням назад та ліворуч (або праворуч). Ці потужні моделі розраховано на великі обсяги збіжжя (20-35 кубометрів). Самі зерновозні кузови встановлюються як на вантажні шасі таких відомих брендів, як SITRAK, SINOTRUK, DONGFENG, а також є можливість збільшити обсяги перевезень за рахунок формування автопоїздів з причепами та напівпричепами, в яких кузов теж є зерновозом.

Додатково вся техніка для перевезення зерна, олійних культур та іншої сільськогосподарської продукції комплектується тентами, які зберігають вантажі від попадання ззовні бруду, вологи і пилу.

Компанія також звертає увагу власників вживаної автотехніки МАЗ, КАМАЗ та ГАЗ, що є можливість модернізувати вантажівки за рахунок встановлення нових сучасних кузовів для надійного перевезення зерна.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Мы в соцсетях

2,422ФанатыМне нравится
245ЧитателиЧитать
671ЧитателиЧитать

Статьи по теме

   
                   

Сейчас читают

А так же: