Домой Это интересно Святий образ Дерево Життя...

Святий образ Дерево Життя – дарунок з великим духовним значенням

Усім православним, відомо про святу ікону під назвою «Дерево Життя», перше згадування про яку, є ще у текстах раннього християнства. Дерево Життя має неабияке значення у православній вірі. Відомо, що саме його плоди дарували мешканцям Едему безсмертя. Проте після того, як перші едемські жителі скуштували плоди, що росли на Дереві Пізнання, дароване безсмертя перестало бути для них доступним. Сьогодні, ікона Дерево Життя, придбати яку можна за посиланням https://darunok.ua/ua/catalog/ikona-drevo-zhizni/, є символом того самого безсмертя, прилучення людини до Бога, що й символізує життя, через церкву.

Дерево Життя, та в чому воно зможе допомогти?

Другою назвою, яку носить дана ікона, є «Спас Лоза Істинна», крім цього, й зображають її у двох характерних варіантах:
⦁ Ісус Христос, який стоїть біля дикого винограду, що розпустив свої гілки. На гілках присутні зображення учнів Христа та Богоматір. Такий варіант ікони, є ілюструванням тексту Євангелії.
⦁ Ісус, що зображений з лозою, яка проростає. Це більш пізній варіант, та зображає те, як Ісус віджимає лозу у Чашу, що служить для причастя.

Перед іконою, варто промовляти молитви до Тройці, Христа, Святого Духа та Божої матері. Такі молитви, допоможуть знайти правильний вихід із будь-яких життєвих ситуацій.

Коли та для чого варто дарувати ікону Дерево Життя?

Молитви, варто промовляти щиро та на самоті, а для ікони, варто виділити тихий та спокійний простір. Таким чином, під час молитви вдасться залишити позаду усі буденні справи та повністю поринути серцем та душею у промовляння святого тексту. Міцна віра та відкрита, щира душа, допоможуть чудесам прийти у життя у потрібний момент. Молитвою можна просити допомоги та блага не тільки для себе, але й для своїх близьких.

В якості подарунка, ікону Дерево Життя можна дарувати у наступних випадках:

⦁ ювілей, день народження та іменини;
⦁ народження дитини;
⦁ весілля;
⦁ вступ до навчального закладу, або його закінчення;
⦁ підвищення на роботі;
⦁ під час важкої ситуації в житті, задля підтримки.

Ікона Дерево Життя, може бути різною: срібною, дерев’яною, мати різне оформлення – прямокутна або півовальна, та бути створеною у різних святих місцях, проте головне, це мати міцну віру у Бога та щиро вірити та молитися, задля себе та своїх близьких. Й тоді, диво обов’язково з’явиться у житті та стане тим світлом, що проведе до вирішення проблем та здійснення мрій.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Мы в соцсетях

2,422ФанатыМне нравится
245ЧитателиЧитать
671ЧитателиЧитать

Статьи по теме

   
                   

Сейчас читают

А так же: