Домой Это интересно За якими характеристиками краще...

За якими характеристиками краще обирати рушник?

За якими показниками треба вибирати рушники? Це питання не оминає нікого, кому потрібно придбати цей текстиль. Насоложуватись їх мякістю та швидким вбиранням вологи приємно кожному, тому вибирати слід уважно. Це пріоритетне завдання, коли відправляються в магазин за новеньким текстилем.

Безліч варіантів від різних виробників – ось що вас чекає в магазині. Це заплутує, складно вибирати, коли одна пропозиція краща за іншу. Один рушник приваблює яскравим кольором, інший занадто пухнастим ворсом, інші підходять за дизайном або розміром. На якій же моделі зупинитись, об придбати дійсно потрібний та практичний текстиль?

Краще систематизувати для себе, за якими характеристиками ви будете обирати модель. Вони поділяються на фізичні та естетичні. Обираючи перший варіант, ви купите рушник, орієнтуючись на  розмір, щільність, сировину. А другий – за кольором та оздобленням.

Який би варіант ви не обрали, пам’ятайте, що головне купувати текстиль за призначенням. Адже від цього залежить якого розміру, щільності він буде. А це головні показники для комфортного використання. Наприклад, для кухні пропонуємо вам купити рушник невеликого розміру з різнокольоровим оформленням. На такому текстилі будуть майже не помітні плями, а прати його легко та швидко.

А ось рушники для ванної кімнати виробники завжди пропонують великих розмірів. Та і вони в свою чергу поділяються на дві категорії. Для рук та обличчя краще купити рушник середніх розмірів, наприклад 40 на 60 см, 50 на 70 см, 60 на 90 см. А от щоб витирати все тіло, таких розмірів не достатньо. Слід звернути увагу на моделі від 120 см довжиною. А також високою щільністю. Чим вона вища, тим краще і швидше ви станете сухими. Але попереджаємо, що занадто товсті рушники великих розмірів досить вагомі, особливо, коли мокрі. Тому дітям та тендтним жінкам ними не зручно користуватися.

Якщо ви робите замовлення в інтернет-магазині, щільність рушника має бути вказана у характеристиках товару. Якщо в магазині, тоді її можна відчути на дотик – вони товсті, пухнасті та з високим ворсом. Такі рушники навіть виглядають більш привабливо, ніж моделі з низькою щільністю.

Є ще один різновид рушників – велюрові. Їх особливість – яскраві кольори, які з часом не тьмяніють та чудовий, ошатний вигляд. Зазвичай, одна сторона в них має  м’яку велюрову текстуру, а з іншої – махрове або ткану гладку поверхню. Такі моделі часто використовують у якості пляжного текстилю Адже вони гарно виглядають, практичні у використанні, мають невелику вагу та компактні – їх зручно розміщувати у пляжній сумці.

Бажаємо завжди вдалого вибору!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Мы в соцсетях

2,422ФанатыМне нравится
245ЧитателиЧитать
671ЧитателиЧитать

Статьи по теме

   
                   

Сейчас читают

А так же: